Pelletkachels

Wij bieden u pelletkachels van hoogstaande kwaliteit aan, aan de beste voorwaarden, met professionele plaatsing of als Doe-Het-Zelf pakket.

 

Voordelig en bovendien goed voor het milieu , de verbranding van pellets is CO2-neutraal. De hoeveelheid CO2 die bij verbranding vrij komt is even groot als wat de boom tijdens zijn leven uit de lucht heeft opgenomen.

Omwille van een elektronisch optimaal geregelde verbranding worden weinig giftige afvalstoffen geproduceerd, pelletkachels zijn dus zeer veilig in gebruik.

 

Door de optimale verbranding geeft deze kachel weinig stank in en rondom het huis. Het gebruikscomfort van een pelletkachel is hoog ten opzichte van de conventionele houtkachel door de automatische ontsteking, uitdoving en de ingebouwde (klok-) thermostaat.


Doordat pellets gemaakt worden van afvalhout, is de milieubelasting zeer gering: Er wordt niet speciaal hout hiervoor aangeplant, en een deel van het transport en fabricage vindt toch al plaats zodat er geen sprake is van extra milieubelasting.

 

Voor meer info over pelletkachels klik hier .

 

In onze toonzaal kan u diverse pelletkachels van wat dichterbij bekijken. U bent steeds welkom voor een vrijblijvend bezoek.

 

3001 Easy

Deze pelletkachel is verkrijgbaar van 3 tot 9 Kw.

 

Graziosa

Deze pelletkachel is verkrijgbaar van 2,8 tot 8 Kw.